Boka tid hos Danviks sjukgymnastik

Du behöver ingen remiss för att boka ett besök för en bedömning eller behandling. Danviks Sjukgymnastik är ansluten till gällande sjukförsäkringssystem där högkostnadskort och frikort gäller.

Patientavgiften är 200 kronor och det är kostnadsfritt för barn och ungdomar upp till 18 år samt 85 år och äldre. Alla åldersgrupper är varmt välkomna för konsultation eller behandling.

Fyll i formuläret med en så utförlig beskrivning av ert besvär så återkommer vi så snabbt vi kan. Alternativt kontakta oss via telefon.


Boka tid genom att ringa 08-640 31 60 eller fylla i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.


Varmt välkommen.

Hitta till mottagningen

Skicka en förfrågan

Kompetens

Vi erbjuder kompetent behandling från auktoriserad personal. Vi erbjuder blandannat smärtlindring, akupunktur, idrottsmedicin, MTT (Medicinsk träningsterapi), OMT (ortopedisk manuell terapi), kroppskännedom samt avspänningsträning.

Bedömning

Vi utför bedömning av barn, ungdomar och vuxna som har besvär eller funderingar kring sin hälsa, angående rörelse- och stödjeorganen. Det går bra att använda mottagningen som primär-instans för företag eller dig som privatperson.

Kontakta oss

Du behöver inte någon remiss för att boka ett besök för en bedömning eller behandling. Alla åldersgrupper är varmt välkomna för konsultation eller behandling. Vi är ansluten till gällande sjukförsäkring, högkostnadsskydd och frikort gäller.