Om oss

Danviks Sjukgymnastik har över 25 års erfarenhet inom sjukgymnastik och fysioterapi. Vi erbjuder våra behandlingar i en harmonisk och personlig atmosfär. Vi är auktoriserade fysioterapeuter som blandannat hjälper dig med smärtlindring, akupunktur, idrottsmedicin, MTT (Medicinsk träningsterapi), OMT (ortopedisk manuell terapi), kroppskännedom samt avspänningsträning.

Boka tid

Första besöket hos en sjukgymnast

Vid första besöket hos en sjukgymnast görs en undersökning där sjukgymnasten använder sig av olika tester för att komma fram till vad som är orsaken till dina problem. Det innebär ofta att du får ta av sig dina kläder och därför kan det vara bra om du väljer underkläder eller shorts/tights som du känner dig bekväm i. 


För att bättre förstå orsaken till ditt problem ställs frågor om när besvären började, som till exempel frågor om vilka besvär du har, vad som förvärrar dina besvär och vad som lindrar dina besvär. Du kommer även att få berätta om du har andra sjukdomar eller besvär och vilka motionsvanor du har. Denna informationen ger sjukgymnasten viktig information om hur den rätta behandlingen för dig ska planeras. Tillsammans med sjukgymnasten kommer ni fram till en rehabiliteringsplan, utifrån behandlingsförslag från sjukgymnasten.


Om du har en remiss, röntgensvar eller intyg är det bra om du tar med det till ditt första besök.

Kompetens

Vi erbjuder kompetent behandling från auktoriserad personal. Vi erbjuder blandannat smärtlindring, akupunktur, idrottsmedicin, MTT (Medicinsk träningsterapi), OMT (ortopedisk manuell terapi), kroppskännedom samt avspänningsträning.

Bedömning

Vi utför bedömning av barn, ungdomar och vuxna som har besvär eller funderingar kring sin hälsa, angående rörelse- och stödjeorganen. Det går bra att använda mottagningen som primär-instans för företag eller dig som privatperson.

Kontakta oss

Du behöver inte någon remiss för att boka ett besök för en bedömning eller behandling. Alla åldersgrupper är varmt välkomna för konsultation eller behandling. Vi är ansluten till gällande sjukförsäkring, högkostnadsskydd och frikort gäller.